Bekijk alle advocaten

Daniëlle de Vos

Huurrecht

Daniëlle is sinds februari 2017 als advocaat werkzaam op ons kantoor. Voor die tijd was zij al als juridisch medewerker werkzaam binnen de sectie Bouw-, Bestuurs- en Aanbestedingsrecht. Als Brabantse kan Daniëlle zich helemaal vinden in de Rotterdamse no-nonsense mentaliteit.

Tijdens haar master Privaatrecht aan de Universiteit van Tilburg raakte zij geïnteresseerd in het Huurrecht en Vastgoed. Bij vastgoedvraagstukken is vrijwel altijd sprake van een samenhang van zowel privaatrechtelijke als bestuursrechtelijke regelgeving. Ook zijn verschillende partijen betrokken met verschillende belangen. Deze diversiteit trekt haar erg aan. Daarnaast vindt Daniëlle het niet alleen belangrijk om kennis op te doen, maar ook om kennis te delen. Ze schrijft daarom met plezier regelmatig blogs over huurrechtelijke aspecten.

Haar vrije tijd brengt Daniëlle graag door met haar vriend, familie en vrienden. Om haar conditie op peil te houden doet ze daarnaast veel aan sport.

  • Opleiding
    • 2015, Nederlands Recht, Universiteit van Tilburg

Updates van Daniëlle

Hoe om te gaan met huurders die overlast veroorzaken?

4 september 2018 - Woningcorporaties hebben steeds vaker te maken met huurders die overlast veroorzaken. Denk aan geluidsoverlast, agressief gedrag, verwaarlozing of vervuiling van…

Hoe om te gaan met huurders die overlast veroorzaken?