Heb je nog geen tijd voor een stage maar wil je wel graag met ons kennismaken? We komen graag op een andere manier met jou in contact.

Samen koffie? Kom kennismaken!

Denk jij dat je past bij Ten Holter Noordam advocaten en wil je kennismaken met ons kantoor? Kom dan bij ons op de koffie. Maak kennis met een van onze advocaat-stagiaires en hoor hoe zij ons kantoor ervaren. Er is altijd iemand die tijd heeft om jouw vragen te beantwoorden en je te vertellen over ons kantoor. Interesse? Neem contact op met een van onze advocaat-stagiaires of met Irene van Ochten, hr-adviseur.

Bovendien organiseren we vaak evenementen of zijn we aanwezig bij evenementen van andere organisaties. De komende tijd zijn we hier te vinden:

Donderdag 6 februari 2020: Ten Holter Noordam STEP In-housedag

Samen met STEP (Stichting Student en Praktijk) organiseren wij op donderdag 6 februari aanstaande de STEP In-housedag. Tijdens deze dag maak je op informele wijze kennis met ons kantoor en laten wij jou de verschillende kanten van onze praktijk zien. Je kunt je nog inschrijven via de website van STEP. We zien je graag op 6 februari!

Donderdag 27 februari 2020: Meesterweek 2020

Op donderdag 27 februari aanstaande zijn wij aanwezig tijdens de Recruitmentdag van de Meesterweek in Rotterdam. Kunnen wij met jou kennismaken? Je kunt je nog inschrijven voor de Recruitmentdag via de website van de Meesterweek.