Meesterklas Ondernemingsrecht: Overheidsrechter of arbitrage?

Wie procedeert om een koe geeft er een toe… We kennen dit oer-Nederlandse spreekwoord allemaal wel, en als in zoveel spreekwoorden zit er zeker een kern van waarheid in.

Maar procederen is nu eenmaal niet altijd te voorkomen. Het is daarom verstandig vooraf na te denken op welke wijze en waar eventuele geschillen zouden moeten worden beslecht. Moet de overheidsrechter dat doen of kan een geschil beter op een andere wijze worden beslecht? En zo ja hoe dan? Wat zijn de voor- en nadelen van het ene en het andere? Hoe zit het met zaken als vertrouwelijkheid, kosten, snelheid, tenuitvoerlegging enzovoort?

U bent van harte uitgenodigd voor de ontbijtbijeenkomst van dinsdag 11 februari aanstaande waarin Nathalie Hoogeboom, Carel van Lynden en Gijs Noordam op dit onderwerp in gaan.

Reserveert u alvast de volgende Meesterklassen in uw agenda?

donderdag 23 april 2020 - Internationaal procederen - Daan Becht en Richard Avezaat

dinsdag 19 mei 2020 - De Borgtocht - Sjoerd Warringa

donderdag 25 juni 2020 - Opzegging van duurovereenkomsten - Alexandra van den Eijnden en Emma Bronkhorst

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van de bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden