Een jaar AVG: Cyber risico’s en datalekken

Alle evenementen
  • 23 mei 2019 | 13:30 - 17:00 uur
  • De Kuip, Van Zandvlietplein 1, Rotterdam
  • Kosteloos

De Algemene Verordening Gegevensbescherming (AVG) is bijna een jaar geleden ingetreden. Dit is zeker niet ongemerkt gebeurd. Ronkende campagnes vanuit alle windstreken zijn op ons neergedaald. Waar hebben wij van geleerd en wat zijn de volgende uitdagingen?

Samen met Fox-IT, Marsh JLT Specialty en Ten Holter Noordam advocaten nodigen we u van harte uit op ons cyber risk event op 23 mei in de Kuip te Rotterdam waarbij wij terugkijken op het afgelopen jaar en naar de nabije toekomst. Wat voor veranderingen hebben we gezien, wat zijn de valkuilen bij een cyber incident, wanneer en hoe meld je een datalek en waar let de Autoriteit Persoonsgegevens op? Wij beantwoorden deze vragen vanuit verschillende invalshoeken. Marsh JLT Specialty – risk & insurance, Fox-IT – cyber security en Ten Holter Noordam advocaten – juridisch.

Neem uw collega’s mee!
Natuurlijk kijken we ook naar hoe je cyber risico’s kunt verminderen. Juist omdat wij vinden dat cyber risk management gedragen dient te worden door de gehele organisatie willen wij dit onderwerp gezamenlijk oppakken. Wij vragen u dan ook nadrukkelijk om uw collega’s van juridische zaken/ risk & insurance en IT mee te nemen. Op deze manier kunt u en uw organisatie optimaal profiteren van de workshops die deze middag zullen plaatsvinden.

Programma
13:30 – 14:00 uur: Inloop

14:00 – 14:15 uur: Inleiding Joris van Benthem, bedrijfsjurist Feyenoord

14:15 – 14:50 uur: Plenaire sessie met casus cyber risico’s & datalekken

15:00 – 15:50 uur: Workshops

15:50 – 16:10 uur: Pauze

16:10 – 17:00 uur: Workshops

17:00 – 18:00 uur: Afsluiting met borrel

U kunt zich aanmelden voor het seminar door onderstaand formulier in te vullen.

Voor de organisatie van het privacy seminar werken wij samen met Marsh JLT Specialty en Fox-IT. Ten einde deze dag te kunnen organiseren verwerken wij de persoonsgegevens die u aan ons verstrekt via het aanmeldformulier. Voor de organisatie zullen wij uw persoonsgegevens, na uw aanmelding, delen met Marsh JLT Specialty en Fox-IT. Deze persoonsgegevens zullen alleen worden gebruikt voor de organisatie van het seminar en communicatie met u over het seminar, tenzij u toestemming geeft voor het verzenden van commerciële communicatie. Voor de privacy policy van een van deze partijen verwijzen wij u naar de website van deze partijen:
www.thna.nl
www.fox-it.com/nl
www.jlt.com