Ten Holter Noordam Arbeidsrechtcongres 2020

Wet arbeidsmarkt in balans - waar staan we nu?

Op donderdag 19 maart 2020 organiseert Ten Holter Noordam advocaten de 7e editie van het Arbeidsrechtcongres. Het thema dit jaar is de Wet arbeidsmarkt in balans die op 1 januari 2020 in werking is getreden. Tijdens het seminar blikken sprekers Jan Meijer, landelijk manager arbeids- en ontslagrecht bij het UWV, en Pieter van den Brink, advocaat arbeidsrecht, terug op de eerste maanden na in werking treding en praten zij u bij over de laatste ontwikkelingen in het arbeidsrecht.

Programma

14:00 uur - Inloop met koffie & thee
14:30 uur - Opening en presentatie Jan Meijer
15:30 uur - Koffiepauze
16:00 uur - Presentatie Pieter van den Brink
16:45 uur - Netwerkborrel

Over Jan Meijer

Mr. J. (Jan) Meijer is als Manager Arbeids- en Ontslagrecht werkzaam bij de landelijke afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening van UWV. In deze hoedanigheid is hij onder meer verantwoordelijk voor het beleidsmatig aansturen van de afdeling Arbeidsjuridische dienstverlening van UWV WERKbedrijf op het terrein van de uitvoering van de ontslagtaak en onderhoudt hij de contacten met onder meer het Ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid, werkgevers- en werknemersorganisaties, branche-organisaties, de wetenschap en de Stichting van de Arbeid. Onder zijn vakinhoudelijke verantwoordelijkheid zijn de Uitvoeringsregels ontslag wegens bedrijfseconomische redenen en langdurige arbeidsongeschiktheid tot stand gekomen.

Over Pieter van den Brink

Mr. P.J. (Pieter) van den Brink is partner en advocaat arbeidsrecht bij Ten Holter Noordam advocaten. Pieter is mede-oprichter en voorzitter van de Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland (VAAN).. Vanaf invoering van de WWZ heeft hij als redacteur en mede auteur aan de wieg gestaan van het boek Arbeidsrecht in Modellen, voorheen WWZ in modellen, waarvan medio februari 2020 de derde druk uitkomt.

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van de bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden