Geannuleerd: Ten Holter Noordam Arbeidsrechtcongres 2020

Tot onze spijt hebben wij in verband met het coronavirus (COVID-19) moeten besluiten om het arbeidsrechtcongres te annuleren.

Wet arbeidsmarkt in balans - waar staan we nu?

Op donderdag 18 juni 2020 organiseert Ten Holter Noordam advocaten de 7e editie van het Arbeidsrechtcongres. Het thema dit jaar is de Wet arbeidsmarkt in balans die op 1 januari 2020 in werking is getreden. Vanzelfsprekend zorgen wij op deze nieuwe datum voor een inhoudelijk en interactief programma waarbij topsprekers zullen terugblikken op de eerste maanden van de WAB. De locatie blijft onveranderd: Maasgebouw, Stadion Feijenoord, Van Zandvlietplein 1 in Rotterdam.

Aanmelden

Meld u aan door onderstaand formulier in te vullen. Had u zich al aangemeld voor het congres op 19 maart 2020? Bevestig uw aanmelding door opnieuw onderstaand formulier in te vullen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van de bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden