Stikstofcrisis: een bedreiging voor de zorgsector?

Sinds de uitspraak van de Raad van State van 29 mei 2019 is Nederland in de greep van de stikstofcrisis. Duizenden bouw- en infraprojecten zijn stil komen te liggen. Ook partijen uit de zorgsector zoals zorginstellingen, ziekenhuizen en woningcorporaties kunnen hiermee te maken krijgen. Zo kunnen plannen voor uitbreidingen en verplaatsingen op losse schroeven komen te staan en vergunningprocedures worden aangehouden.

Tijdens de ontbijtbijeenkomst van donderdag 26 maart aanstaande gaat Christine Visser, specialist op het gebied van stikstof, in op de gevolgen van de stikstofcrisis voor de zorgsector. Zij doet dit samen met Cor Ouwehand, senior adviseur vastgoed van de Reinier Haga Groep. De Reinier Haga Groep is een samenwerkingsverband van verschillende ziekenhuizen in de regio Haaglanden. Christine geeft aan de hand van vragen uit de praktijk uitleg over de problematiek en bespreekt mogelijke oplossingen.

Er is volop ruimte om vragen te stellen over uw eigen projecten. U kunt deze vragen al van te voren stellen via onderstaand aanmeldformulier. Daarnaast kunt u met andere partijen uit de sector van gedachten te wisselen over zaken waar u tegenaan loopt.

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van de bijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden