Gemeentemaand: Aanbesteden UAV(-GC) Bouwteamovereenkomsten

Bouwteams zijn zeer geschikt om de aannemer met zijn onderaannemers en leveranciers meer verantwoordelijk te maken voor het ontwerp. Dat scheelt in de hoeveelheid meerwerkclaims en vertragingen als gevolg van ontwerpfouten en omissies. Het UAV 2012-bouwteam is al jaren in gebruik, maar levert als het erop aan komt toch nog vaak traditionele geschillen op. Daarom is er nu ook het Bouwteam op basis van de UAV-GC 2005, waarmee de aannemer en zijn adviseurs echt verantwoordelijk worden voor het ontwerp. Het Bouwteam zorgt er natuurlijk ook voor dat er nog een escape is voor de opdrachtgever als er geen overeenstemming bereikt wordt over de prijs van de uitvoering.

Gemeentemaand

Dit webinar is onderdeel van de Gemeentemaand. De gehele maand november gaan onze specialisten in een reeks van interviews, webinars en podcasts in op uitdagende thema's die voor lokale overheden van toepassing zijn in het jaar 2020. Heeft u zich nog niet aangemeld voor de Gemeentemaand? Uw aanmelding voor dit webinar geldt ook direct voor de Gemeentemaand. U krijgt daarbij toegang tot de besloten LinkedIn-groep. Klik hier voor meer informatie.

U kunt zich aanmelden voor dit webinar via onderstaand formulier.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van deze ontbijtbijeenkomst. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden