Webinar NOW 2.0: Nieuwe regeling

Het kabinet heeft eind mei bekendgemaakt dat de NOW-regeling met vier maanden wordt verlengt. Op 23 juni jl. heeft het kabinet de NOW 2.0-regeling gepubliceerd. In dit artikel leest u onze toelichting op de regeling.

De nieuwe regeling verschilt op een aantal punten wezenlijk van de NOW 1.0-regeling. Onze arbeidsrechtspecialisten geven u graag een toelichting op de belangrijkste wijzigingen en vragen die daarmee zijn vermoeid tijdens een kosteloos webinar van woensdag 1 juli aanstaande. Daarnaast worden de alternatieven voor de NOW 2.0-regeling en een aantal arbeidsrechtelijke uitspraken met betrekking tot de coronacrisis besproken. 

U kunt zich aanmelden voor het webinar via onderstaand formulier. Na aanmelding ontvangt u instructies voor het deelnemen.

Privacy

De persoonsgegevens in de verplichte velden in onderstaand formulier gebruiken wij voor de organisatie van dit webinar. De niet-verplichte velden gebruiken wij om u te benaderen in het kader van de door ons aan te bieden diensten. Voor meer informatie over de verwerking van uw persoonsgegevens verwijzen wij u naar onze privacyverklaring.

Aanmelden