Alle nieuwsartikelen

Christine Visser nieuwe associate partner Ten Holter Noordam advocaten

Per 15 januari 2019 sluit Christine Visser zich aan bij Ten Holter Noordam advocaten als associate partner. Als ervaren bestuurs- en omgevingsrecht advocaat versterkt zij de sectie Bouw-, Bestuurs-, en Aanbestedingsrecht. Christine is gespecialiseerd in ruimtelijk bestuursrecht, milieu- en de natuurbeschermingswet en was eerder werkzaam bij Houthoff te Rotterdam.

Christine Visser: “Ik heb veel zin om bij Ten Holter Noordam advocaten aan de slag te gaan. Wat mij aanspreekt is de no-nonsense benadering van mijn nieuwe collega’s: echt Rotterdams. Hoge kwaliteit en gericht op prettig en makkelijk contact met de cliënt. Een sterk team waar ik graag deel van uitmaak!”

“Wij zijn heel blij met de komst van Christine vanwege haar uitstekende reputatie en kennis op het gebied van het omgevingsrecht in de breedste zin van het woord en het netwerk dat zij in de afgelopen jaren heeft opgebouwd”, aldus Jurgen Vermeulen, partner en voorzitter van de sectie. “Dit betekent voor ons een versterking en verbreding van ons team en ons kantoor. We kunnen daarmee onze cliënten nog beter bijstaan en onze slogan Samen verder dan je denkt nog beter waarmaken.”

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven en Handel, Zorg, Cleantech en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten, waardoor wij organisaties op deze verschillende rechtsgebieden kunnen ondersteunen. Dat kan variëren van reorganisaties, overnames en fusies tot aanbestedingen, strafzaken, arbeidsrechtelijke geschillen, et cetera. Samen werken wij aan één doel: overheidsinstellingen en (non-)profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Noot voor de redactie:

Peggy Croes – del Prado
Marketingcommunicatieadviseur
croes@thna.nl
088 234 45 34
06 20 58 57 70

Op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates op dit rechtsgebied maandelijks in je inbox.

Misschien ook interessant?

Interessant artikel?

De laatste updates rechtstreeks in je inbox.