Alle nieuwsartikelen

Muriël Hartjes-Govaert maakt overstap naar Ten Holter Noordam advocaten

Met ingang van 1 september 2019 heeft Muriël Hartjes-Govaert de overstap gemaakt naar Ten Holter Noordam advocaten. Muriël is in 2010 gestart als advocaat in het arbeidsrecht en medezeggenschapsrecht. Binnen Ten Holter Noordam advocaten maakt zij deel uit van de sectie arbeidsrecht. Haar specialisaties zijn arbeids- en medezeggenschapsrechtelijke aspecten van reorganisaties, herstructureringen en integraties, alsmede overgang van onderneming, individueel en collectief ontslag, de toepasselijkheid van collectieve arbeidsovereenkomsten en arbeidsvoorwaarden. Eerder was Muriël werkzaam bij HVG Law.

Muriël Hartjes-Govaert: “Met veel enthousiasme maak ik de overstap naar dit mooie hands-on kantoor. Een kantoor waar kwaliteit en praktische advisering hand in hand gaan en waar ik graag onderdeel van uitmaak!”

“Wij zijn heel blij met de komst van Muriël naar Ten Holter Noordam advocaten. Haar ervaring en specialistische kennis van het arbeids- en medezeggenschapsrecht is een waardevolle versterking van ons team”, aldus Jan de Rooij, partner en voorzitter van de sectie arbeidsrecht.

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Zorg, en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten, waardoor wij organisaties op deze verschillende rechtsgebieden kunnen ondersteunen. Dat kan variëren van reorganisaties, overnames en fusies tot aanbestedingen, strafzaken, arbeidsrechtelijke geschillen, et cetera. Samen werken wij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en (non-)profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Noot voor de redactie:

Sietske van Dijk

Marketingcommunicatiemedewerker

dijk@thna.nl

088 234 45 58

06 10 07 79 60

Op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates op dit rechtsgebied maandelijks in je inbox.

Misschien ook interessant?

Interessant artikel?

De laatste updates rechtstreeks in je inbox.