Alle nieuwsartikelen

Nathalie Hoogeboom versterkt team Haven bij Ten Holter Noordam advocaten

Nathalie Hoogeboom maakt per 1 januari 2020 de overstap naar Ten Holter Noordam advocaten, waar zij het marktgebied Haven versterkt. Nathalie heeft 20 jaar ervaring als advocaat in het vervoerrecht en de offshore- en scheepsbouwindustrie. Zij is specialist op het gebied van olie- en chemicaliën tankopslag. Haar expertise omvat verder internationale (handels)arbitrages. Eerder was Nathalie onder andere werkzaam bij AKD en medeoprichtster van HM Law Rotterdam.

Nathalie Hoogeboom: “Ik kijk er erg naar uit om aan de slag te gaan bij dit mooie Rotterdamse kantoor en om de havenpraktijk van Ten Holter Noordam advocaten verder uit te bouwen. Aan boord van dit kantoor tref ik oude bekenden waarmee ik dit avontuur graag aan ga. Verder hoop ik aan de jongere generatie de passie voor de advocatuur en de havenpraktijk in het bijzonder over te dragen!”

“Wij zijn erg blij met de komst van Nathalie naar ons kantoor. Met haar kennis en ervaring is zij een uitstekende aanvulling en versterking van het transport- en logistieke team”, aldus Carel van Lynden, of counsel en specialist Haven.

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor in Rotterdam. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven, Zorg en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten. Samen werken wij aan één doel: ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

www.thna.nl

Op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates op dit rechtsgebied maandelijks in je inbox.

Misschien ook interessant?

Overtreding van de zwavelrichtlijn: wat dan?

29 oktober 2019 - Vanaf 1 januari a.s. mag hoogzwavelige brandstof (HSFO) niet meer verbruikt worden, en vanaf 1 maart 2020 mag er geen…

Overtreding van de zwavelrichtlijn: wat dan?

(Iran) sancties VS – het is dichterbij dan u denkt

9 oktober 2019 - In een eerdere blog gaf ik het kader aan van de werking van VS sancties tegen Iran en de extraterritoriale…

(Iran) sancties VS – het is dichterbij dan u denkt
Interessant artikel?

De laatste updates rechtstreeks in je inbox.