Alle nieuwsartikelen

Carel van Lynden maakt overstap naar Ten Holter Noordam advocaten

Met ingang van 1 december 2018 maakt Carel van Lynden de overstap naar Ten Holter Noordam advocaten. Carel heeft meer dan 30 jaar ervaring als advocaat op het gebied van zeerecht en financiering. Binnen Ten Holter Noordam advocaten – al jaren onder meer een gerenommeerde naam in de Haven en Handel praktijk – zal hij deel uitmaken van de sectie Ondernemingsrecht. Zijn specialisaties zijn scheepsfinanciering, zeerecht in het algemeen en handelsrecht. Carel heeft een bijzondere expertise in gedwongen verkopen en bunkers. Eerder was hij werkzaam bij advocatenkantoor AKD.

“Wij zijn blij dat Carel vanaf 1 december aanstaande onze gelederen komt versterken om de komende jaren de – internationale – Haven en Handel praktijk van Ten Holter Noordam advocaten verder uit te bouwen. Zijn specialistische kennis en expertise en zijn internationale netwerk zijn een waardevolle aanvulling op de bestaande kennis en praktijk”, aldus Nana Le Brun-van Susante, directeur. “In zijn samenwerking met Gijs Noordam zien wij een ideale kweekvijver voor juridisch talent met een ‘natte interesse’”.

Carel van Lynden: “Ik zie er zeer naar uit mee te werken aan de uitbreiding van de internationale transport- en bankenpraktijk binnen de muren van Ten Holter Noordam advocaten: voor wat betreft de natte praktijk samen met mijn oud-compaan Gijs Noordam, en voor de financieringspraktijk met de in financiering gespecialiseerde mensen. Maar natuurlijk ook met de jongere generatie die staat te trappelen om verder vorm te geven aan deze marktsegmenten.”

Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor met vestigingen in Rotterdam en Dordrecht. Wij richten ons op de marktgebieden Bouw, Haven en Handel, Zorg, Cleantech en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en daarbuiten, waardoor wij organisaties op deze verschillende rechtsgebieden kunnen ondersteunen. Dat kan variëren van reorganisaties, overnames en fusies tot aanbestedingen, strafzaken, arbeidsrechtelijke geschillen, et cetera.
Samen werken wij aan één doel: overheidsinstellingen en (non-)profitorganisaties snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

www.thna.nl

Noot voor de redactie:

Peggy Croes – del Prado

Marketingcommunicatieadviseur

croes@thna.nl

088 234 45 34

06 20 58 57 70

 

Op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates op dit rechtsgebied maandelijks in je inbox.

Misschien ook interessant?

Zwavelrichtlijn scheepvaart – de stand van zaken

23 januari 2020 - Op 1 januari jl. traden de Europese zwavelrichtlijn en de nieuwe zwavellimiet in het wereldwijde maritieme vervuilingsverdrag (MARPOL) in werking.…

Zwavelrichtlijn scheepvaart – de stand van zaken

Overtreding van de zwavelrichtlijn: wat dan?

29 oktober 2019 - Vanaf 1 januari a.s. mag hoogzwavelige brandstof (HSFO) niet meer verbruikt worden, en vanaf 1 maart 2020 mag er geen…

Overtreding van de zwavelrichtlijn: wat dan?
Interessant artikel?

De laatste updates rechtstreeks in je inbox.