Alle nieuwsartikelen

Ten Holter Noordam advocaten samen verder op één locatie

Meer synergie en efficiency, betere afstemming en samenwerking en kortere lijnen. Dat zijn de belangrijkste redenen voor Ten Holter Noordam advocaten om te kiezen voor een fysieke samenvoeging van de kantoren in Dordrecht en Rotterdam. Vanaf 7 oktober werken alle advocaten samen onder één dak in een prachtig pand aan de Veerhaven in Rotterdam.

Betere dienstverlening door samenvoeging

Ten Holter Noordam advocaten is een multiservicekantoor gericht op de marktgebieden bouw, haven en handel, zorg en overheid met, op dit moment, vestigingen in Rotterdam en Dordrecht. De advocaten zijn gespecialiseerd in vrijwel alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn én daarbuiten. Door de specialistische kennis letterlijk samen te voegen, wordt de dienstverlening geoptimaliseerd. Advocaten kunnen sneller met elkaar schakelen met als effect dat de markt vanuit één kantoor nog beter bediend kan worden.

Wat betekent dit voor cliënten?

Ten Holter Noordam advocaten blijft één kantoor, geworteld in de regio’s Rotterdam en Drechtsteden. De fysieke samenvoeging verandert daar niets aan. Ook de kennis van de specifieke markt in de Drechtsteden blijft ongewijzigd en cliënten behouden hun vaste contactpersoon. De focus op de kwaliteit van de dienstverlening blijft onverminderd hoog. Juist daarin ligt ook een belangrijke reden voor deze fysieke samenvoeging. Cliënten zijn van harte welkom op het kantoor in Rotterdam. Natuurlijk is er ook een mogelijkheid om in Dordrecht af te spreken in een vergaderruimte die Ten Holter Noordam advocaten verzorgt of op een locatie van de cliënt.

Heeft u vragen? Neem dan contact op met uw vaste contactpersoon of met Pieter van den Brink, partner en woordvoerder, via brink@thna.nl of 088 234 45 00.

Op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates op dit rechtsgebied maandelijks in je inbox.

Misschien ook interessant?

Interessant artikel?

De laatste updates rechtstreeks in je inbox.