netwerken

Wij zijn aangesloten bij de internationale netwerken Mackrell International, Nextlaw Referral Network en IAG International. Daarmee hebben we toegang tot een wereldwijd netwerk van advocatenkantoren, accountants en fiscalisten. De kantoren zijn gevestigd in alle belangrijke handelscentra. Wij onderhouden regelmatige en intensieve contacten met hen en kunnen u doorverwijzen.

Mackrell International is in 2019 opnieuw erkend door Chambers & Partners als Global Leading Law Firm Network. Nextlaw Referral Network (NRN) is in 2019 door Chambers & Partners erkend als Leading Global Legal Referral Network. Daarnaast heeft NRN in 2019 een award gewonnen voor Global Network of the Year 2019 tijdens The Lawyer European Awards 2019.

Ook is ons kantoor aangesloten bij de U.S. China Global Investment & Trade Alliance, een netwerk dat is opgericht om de handel en partnerschappen tussen de VS, China, Zuid-Amerika, Afrika en het Midden-Oosten te bevorderen. In Nederland zijn we aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van onafhankelijke advocatenkantoren, verspreid over het land met totaal circa 500 advocaten en notarissen.

Verder zijn wij partner van de Erasmus School of Law.

Meer informatie: