Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam advocaten is een kwalitatief hoogstaand kantoor geworteld in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk.

Met 45 juridisch specialisten werken wij samen aan één doel: overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en ondernemingen snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Focus

Wij richten ons op de sectoren Bouw, Haven, Zorg, Cleantech en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en vullen elkaar daarmee aan. Zij hebben oog voor uw bedrijfsvoering en de ontwikkelingen in de branches waarin u opereert.

Kennisdelen

Onze advocaten houden hun kennis voortdurend op peil. Nieuw opgedane kennis delen wij met u via blogs, artikelen en evenementen. Wij organiseren regelmatig workshops en seminars over actuele onderwerpen en treden op als gastspreker bij spraakmakende events. U vindt de activiteiten in onze agenda. Ook geven wij speciaal op uw organisatie gerichte workshops bij u op kantoor zodat uw medewerkers op de hoogte zijn.

Profiteer van een breed internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van Mackrell International, IAG International en Nextlaw Global Referal Network. Daardoor hebben wij uitgebreide internationale ervaring en kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste advocaat in het buitenland. Meer informatie vindt u op de pagina netwerken.

Bestuur

Nana Le Brun-van Susante, directeur
lebrun@thna.nl

Pieter van den Brink, advocaat
brink@thna.nl

Cornelis van der Sluis, advocaat
sluis@thna.nl

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten die worden verleend aan Ten Holter Noordam advocaten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Klachtenregeling

Klachten kunt u per e-mail kenbaar maken aan Margo van Heck, Coördinator Kantoororganisatie, via heck@thna.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur bericht over de verdere klachtafhandeling.

Officiële informatie

Naam: Ten Holter Noordam advocaten
Rechtsvorm: Maatschap
Verzekeraar: Allianz (beroepsaansprakelijkheid)
E-mail: info@thna.nl