Over Ten Holter Noordam advocaten

Ten Holter Noordam is een ambitieus multiservice kantoor met 45 gespecialiseerde advocaten en vestigingen in Rotterdam en Dordrecht. Ons doel is het bieden van praktische oplossingen voor gecompliceerde juridische problemen en het oplossen en voorkomen van geschillen tegen redelijke tarieven.

Focus

Wij richten ons op de sectoren Bouw, Haven, Zorg, Cleantech en Overheid. Onze advocaten zijn gespecialiseerd op alle rechtsgebieden die voor deze sectoren van belang zijn en vullen elkaar daarmee aan. Zij hebben oog voor uw bedrijfsvoering en de ontwikkelingen in de branches waarin u opereert.

Kennisdelen

Onze advocaten houden hun kennis voortdurend op peil. Nieuw opgedane kennis delen wij met u via blogs, artikelen en evenementen. Wij organiseren regelmatig workshops en seminars over actuele onderwerpen en treden op als gastspreker bij spraakmakende events. U vindt de activiteiten in onze agenda. Ook geven wij speciaal op uw organisatie gerichte workshops bij u op kantoor zodat uw medewerkers op de hoogte zijn.

Profiteer van een breed internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van Mackrell International, IAG International en Nextlaw Global Referal Network. Daardoor hebben wij uitgebreide internationale ervaring en kunnen wij u helpen bij het vinden van de juiste advocaat in het buitenland. Meer informatie vindt u op de pagina netwerken.

Bestuur

Nana Le Brun-van Susante, directeur
lebrun@thna.nl

Kees Mijs, advocaat
mijs@thna.nl

Pieter van den Brink, advocaat
brink@thna.nl

Algemene voorwaarden

Op alle opdrachten die worden verleend aan Ten Holter Noordam advocaten zijn onze algemene voorwaarden van toepassing.

Klachtenregeling

Klachten kunt u kenbaar maken per e-mail via wijsman@thna.nl. U ontvangt dan binnen 24 uur bericht over de verdere klachtafhandeling.

Officiële informatie

Naam: Ten Holter Noordam advocaten
Rechtsvorm: Maatschap
Verzekeraar: Allianz (beroepsaansprakelijkheid)
E-mail: info@thna.nl