null

Arbeidsrecht

Als werkgever bent u in het arbeidsrecht aan veel juridische regels gebonden. De wet- en regelgeving in het arbeidsrecht verandert ook nog eens voortdurend. Voor een werkgever is het dan ook onmogelijk om hier altijd van op de hoogte te zijn. De arbeidsrechtspecialisten van Ten Holter Noordam advocaten hebben jarenlange ervaring met het adviseren van ondernemingen, overheidsinstellingen en non-profitorganisaties over alle juridische aspecten van het inzetten van personeel. Wij luisteren, denken met u mee en bieden praktische oplossingen of geven advies over het voorkomen van juridische problemen.

Sparringpartner voor uw HR-afdeling

Overweegt u een reorganisatie? Wij denken graag vooraf met u mee over een efficiënte aanpak, de juiste stappen en het voorkomen van extra kosten. Onderhandelingen met vakbonden en ondernemingsraden vormen daar bijvoorbeeld een onderdeel van. Denkt u na over meer flexibiliteit in uw arbeidsrelaties? In een vrijblijvend adviesgesprek geven wij tips en advies. Heeft uw HR-afdeling behoefte aan een sparringpartner? Wij bieden een arbeidsrechtelijke helpdesk en periodiek advies bij u op locatie. Verder ondersteunen wij uw HR-afdeling in het nemen van besluiten over het aangaan van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en ontslagsituaties. Uiteraard helpen we ook graag bij het opstellen van brieven, overeenkomsten en andere noodzakelijke documenten.

Vooruitstrevend? Jazeker!

Onze advocaten volgen de arbeidsrechtelijke ontwikkelingen op de voet, zoals het nieuwe ontslagrecht en de wet- en regelgeving rond privacy en dataprotectie. Ons boek Arbeidsrecht in modellen waar begin 2020 de derde druk van is verschenen, wordt hoog gewaardeerd door ondernemers, HR-medewerkers en arbeidsrechtjuristen in Nederland. In dit boek worden alle wijzigingen naar aanleiding van de Wet arbeidsmarkt in balans en veel voorkomende HR-vraagstukken naar de praktijk vertaald. Samen met het digitale abonnement op de modellen zorgt het ervoor dat u altijd op de hoogte bent van actuele wijzigingen. Meer informatie over het boek Arbeidsrecht in modellen vindt u hier.

Wij delen graag onze kennis met u

We organiseren regelmatig ontbijtbijeenkomsten op ons kantoor over nieuwe ontwikkelingen en uiteenlopende arbeidsrechtgerelateerde onderwerpen. Onze advocaten geven ook graag workshops bij u op locatie. Zo blijft u op diverse manieren op de hoogte van arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Onze nauwe samenwerking met de master Arbeidsrecht van de Erasmus School of Law in Rotterdam zorgt voor een uitstekende borging van de vakinhoudelijke kwaliteit van onze advocaten.