Vacature student-stagiaire bestuurs- en omgevingsrecht

De sectie
Binnen de sectie Bouw-, Bestuurs- en Aanbestedingsrecht (BBA) werken 13 advocaten, juristen en werkstudenten voor onder andere lokale en provinciale overheden, woningbouwcorporaties, ondernemingen en particulieren.

Zij adviseren en procederen, zowel bestuursrechtelijk als privaatrechtelijk, op de volgende rechtsgebieden: bestuurs- en omgevingsrecht, bouwrecht, vastgoed, aanbestedingsrecht, huurrecht, de Wet openbaarheid van bestuur, onteigeningen en UAV-GC.

De sectie BBA is een hechte en informele sectie waar graag en veel samengewerkt wordt. Dat uit zich in de regelmatige jurisprudentielunches, de vakinhoudelijke sectieoverleggen, het gezamenlijk organiseren van seminars en ontbijtbijeenkomsten voor cliënten en relaties, het jaarlijkse sectieuitje én – uiteraard – de wekelijkse vrijdagmiddagborrel.

De vacature

STUDENT-STAGIAIRE
BESTUURS- EN OMGEVINGSRECHT

 

Ben jij een WO-rechtenstudent in de laatste fase van je studie staats- en bestuursrecht en wil je de advocatuur op het gebied van bestuurs- en omgevingsrecht verkennen? Solliciteer dan nu voor een student-stage bij Ten Holter Noordam advocaten.

Het aanbod
De mogelijkheid kennis te maken met de dagelijkse praktijk binnen een jong, middelgroot, modern en kwalitatief hoogstaand kantoor ‘aan de Maas’. Je woont besprekingen en zittingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het opstellen van notities voor het beantwoorden van rechtsvragen en je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Daarnaast neem je deel aan andere vakgerichte activiteiten van ons kantoor, zoals (ontbijt)workshops, inhouse cursussen en jurisprudentielunches. Ook ben je van harte welkom bij de sociale activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel en de borrels van de Jonge Balie Rotterdam.

Een stage bij ons kantoor duurt twee maanden en is op fulltime basis. Daarnaast biedt Ten Holter Noordam advocaten een stagevergoeding. Heb je te maken met het afronden van één of twee vakken, dan is het in overleg mogelijk om parttime stage te lopen.

De procedure
Sollicitaties, voorzien van motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten en stagebeoordelingen kun je sturen naar
solliciteren@thna.nl.

Voor meer informatie over de vacature(s) kun je contact opnemen met Casper Dekker, 088-2344544 of dekker@thna.nl.