Vacature student-stagiaire bestuursrecht

 

Ben jij een WO-rechtenstudent in de laatste fase van jouw studie en wil je de advocatuur op het gebied van bestuursrecht verkennen? Solliciteer dan nu voor een student-stage bij Ten Holter Noordam advocaten.

Wij bieden gemotiveerde studenten de mogelijkheid om kennis te maken met de dagelijkse praktijk binnen een middelgroot advocatenkantoor. Als student-stagiaire bij ons kantoor doe je veel praktische ervaring op. Je woont besprekingen en zittingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het opstellen van notities voor het beantwoorden van rechtsvragen en  je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek. Daarnaast neem je deel aan andere vakgerichte activiteiten van ons kantoor, zoals (ontbijt)workshops, inhouse cursussen en jurisprudentielunches. Ook ben je van harte welkom op de sociale activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel en de borrels van de Jonge Balie Rotterdam. Hierdoor krijg je in korte tijd een goed beeld van de advocatuur en van ons kantoor.

Als student-stagiaire krijg je een stagebegeleider toegewezen en deel je een kamer met een (senior)advocaat. Halverwege de stage heb je met jouw stagebegeleider een  evaluatiegesprek waarbij je de mogelijkheid krijgt jouw bevindingen/ervaringen te bespreken. Aan het einde van je stage zal je stagebegeleider je een beoordeling geven op basis van het werk dat je hebt afgeleverd en de ervaringen van iedereen met wie je hebt samengewerkt.

Een stage bij ons kantoor duurt twee maanden en is op fulltime basis. Heb je te maken met het afronden van één of twee vakken, dan is het in overleg mogelijk om parttime stage te lopen zodat voorkomen wordt dat jouw stage tot studievertraging leidt.

“Ten Holter Noordam advocaten is een mooi kantoor waar je je snel thuis voelt. Ik heb mijn stage als bijzonder prettig en ontzettend leerzaam ervaren. Kwaliteit en aandacht voor de client staan hoog in het vaandel. Ik heb ondervonden dat de advocatuur een bijzonder mooi vak is.” – Ines Toma

Solliciteren
Meer weten of solliciteren? Stuur of mail jouw vraag of sollicitatiebrief met cv, cijferlijst en beschikbare periode naar Jeannette Wijsman, e-mail: wijsman@thna.nl.

De sollicitatieprocedure bestaat uit een schriftelijke voorselectie, gevolgd door een gesprek met een partner en een medewerker van de sectie.