vacature student-stagiaire strafrecht

Ben jij een student en doe je de Master Strafrecht? En wil je de strafrechtelijke advocatuur verkennen? Solliciteer dan nu voor een student-stage bij Ten Holter Noordam advocaten.

De praktijk

Je werkt samen met Marcel Smit, partner en strafrechtspecialist. Je werkt en denkt mee aan commune strafzaken en bestuursstrafrecht, maar ook aan zaken op het gebied van de Wet Economische Delicten (WED). Binnen het Strafrecht krijg je veel verantwoordelijkheid en kun je regelmatig mee naar zittingen en afspraken.

Jouw uitdaging

Je krijgt mogelijkheid kennis te maken met de dagelijkse praktijk binnen een jong, middelgroot, modern en kwalitatief hoogstaand kantoor ‘aan de Maas’. Je woont besprekingen en zittingen bij, helpt bij het voorbereiden van processtukken, het opstellen van notities voor het beantwoorden van rechtsvragen en je doet literatuur- en jurisprudentieonderzoek.

Daarnaast neem je deel aan andere vakgerichte activiteiten van ons kantoor, zoals (ontbijt)workshops, inhouse cursussen en jurisprudentiebesprekingen. Ook ben je van harte welkom bij de sociale activiteiten, zoals de wekelijkse kantoorborrel en de borrels van de Jonge Balie Rotterdam.

Een stage bij ons kantoor duurt twee maanden en is op fulltime basis. Daarnaast biedt Ten Holter Noordam advocaten een stagevergoeding. Heb je te maken met het afronden van één of twee vakken, dan is het in overleg mogelijk om parttime stage te lopen.

Even voorstellen … jouw toekomstige collega’s

Ten Holter Noordam advocaten is een hoogstaand advocatenkantoor geworteld in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk. Een kantoor met de focus op de marktgebieden zorg, bouw, overheid en haven dat zich richt op ondernemingen en (semi) overheden. Samen werken wij samen aan één doel: onze doelgroep snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

Solliciteren

Sollicitaties, voorzien van motivatiebrief, curriculum vitae, cijferlijsten en stagebeoordelingen kun je sturen naar solliciteren@thna.nl.

Voor meer informatie over de vacature(s) kun je contact opnemen met Sonja Verhagen via 088 234 45 34 of verhagen@thna.nl.