Werken bij

Ten Holter Noordam advocaten biedt een prettige, informele maar ambitieuze werkomgeving met alle ruimte om je commercieel, vakinhoudelijk en persoonlijk te ontwikkelen. Onze advocaten worden intellectueel uitgedaagd en ervaren een balans van samen hard werken en ontspannen in een prima werksfeer.

Ons kantoor is groot genoeg om met specialistische kennis onze cliënten op alle mogelijk terreinen te kunnen bijstaan, en klein genoeg om persoonlijk te zijn en gemakkelijk bij elkaar binnen te kunnen lopen. Wij vinden een professionele aanpak even belangrijk als plezier in ons werk. We bundelen onze krachten waar mogelijk, en delen kennis met elkaar en onze cliënten. Via blogs, artikelen, workshops op maat en thema evenementen.

Bij Ten Holter Noordam advocaten verwachten we dat je je ontwikkelt en het maximale uit jezelf haalt. Jouw ambitie en doelen leg je vast in een persoonlijk ontwikkelplan. De voortgang daarvan evalueren we halfjaarlijks. Via het 5 jarenkantoorplan en de sectieplannen geven we richting aan de ontwikkeling van kantoor.

Vacatures

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Juridisch medewerker / advocaat-stagiaire Bestuursrecht en Omgevingsrecht

Student-stagiaire Bestuursrecht

Student-stagiaire Vastgoed, Bouwrecht en Aanbestedingsrecht

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen per e-mail gericht worden aan Jeannette Wijsman, HRM, wijsman@thna.nl.

Procedure

Na een positieve schriftelijke selectie word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dit positief verloopt volgen er nog twee selectiegesprekken.

Tot slot testen we in een dag jouw kwaliteit bij GITP. Deze rapportage is de basis voor jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Tijdens de procedure kunnen (na overleg) referenties worden opgevraagd. Ten Holter Noordam streeft naar afronding van jouw sollicitatie binnen 4 weken.