Werken bij

Momenteel hebben wij de volgende vacatures:

Student-stagiaire Bestuursrecht en Omgevingsrecht

Ten Holter Noordam advocaten

Een kwalitatief hoogstaand kantoor geworteld in de regio Rotterdam/Dordrecht met een nationale en internationale praktijk. Een kantoor met de focus op de marktgebieden zorg, haven en handel, clean tech, bouw en overheid dat zich richt op ondernemers, non-profitorganisaties en overheidsinstellingen.

Met 45 juridisch specialisten werken wij samen aan één doel: overheidsinstellingen, non-profitorganisaties en ondernemingen snel en efficiënt helpen met praktische oplossingen bij juridische problemen en een duidelijk advies over het voorkomen daarvan.

De praktijk
Binnen Ten Holter Noordam advocaten wordt gewerkt in vijf secties: Ondernemingsrecht, Bouw-, Bestuurs- en Aanbestedingsrecht, Arbeidsrecht, Strafrecht en Personen-, Familie- en Erfrecht.

Niet alleen binnen de secties wordt nauw samengewerkt. Ook – en misschien wel juist – tussen de verschillende secties bestaat een hechte samenwerking. Onze focus op de marktgebieden en op Privacy & Cybercrime leidt ertoe dat specialisten uit verschillende secties op dagelijkse basis met elkaar overleggen en samenwerken om cliënten in de volle breedte deskundig te adviseren.

Als beginnend advocaat volg je uiteraard de beroepsopleiding. Je werkt mee in zaken van partners en medewerkers en krijgt al snel eigen verantwoordelijkheden. Binnen jouw sectie, maar ook kantoorbreed. Uiteraard ligt de focus zeker de eerste periode vooral op jouw start als advocaat en inhoudelijke ontwikkeling. Je wordt echter ook meteen betrokken bij alle aspecten van de commerciële praktijkvoering: acquisitie, relatiebeheer, netwerkclubs en profilering.

Jonge advocaten krijgen alle ruimte en ondersteuning om hun eigen vaardigheden op dit terrein te ontdekken en ontwikkelen. Wat Ten Holter Noordam advocaten betreft kun je niet vroeg genoeg beginnen!

De specialist
Ten Holter Noordam advocaten gelooft in ‘het juiste werk bij de juiste specialist’. Dat uit zich niet alleen in de geschetste onderlinge samenwerking, maar ook in de specialisaties van onze advocaten en juristen. Zij volgen niet alleen diverse specialisatie opleidingen maar delen hun kennis met elkaar en met cliënten via blogs, artikelen, annotaties, ontbijtbijeenkomsten, workshops op maat en thema-evenementen.

Samenwerking
Die kennis en kunde bouwen zij niet alleen intern op, maar ook door samenwerking met externe specialisten. Daarom investeert Ten Holter Noordam advocaten in (inter)nationale samenwerkingsverbanden – Mackrell International, IAG, Nextlaw en Netlaw – en in de samenwerking met universiteiten (Prefered Associate Erasmus School of Law en Official Associate van de Toga aan de Maas master).

Open sollicitaties

Open sollicitaties kunnen per e-mail gericht worden aan Irene van Ochten, hr-adviseur, solliciteren@thna.nl.

Procedure advocaten

Na een positieve schriftelijke selectie word je uitgenodigd voor een kennismakingsgesprek. Als dit positief verloopt volgen er nog twee selectiegesprekken.

Tot slot testen we in een dag jouw kwaliteit bij GITP. Deze rapportage is de basis voor jouw persoonlijke ontwikkelplan.

Tijdens de procedure kunnen (na overleg) referenties worden opgevraagd. Ten Holter Noordam advocaten streeft naar afronding van jouw sollicitatie binnen 4 weken.