Arbeidsrecht

De sectie Arbeidsrecht bestaat uit 12 gespecialiseerde arbeidsrechtadvocaten. Wij hebben jarenlange ervaring met het adviseren van bedrijven en instellingen over alle juridische aspecten van het inzetten van personeel. De wet- en regelgeving in het arbeidsrecht verandert voortdurend. Voor werkgevers en werknemers is het dan ook onmogelijk hiervan altijd op de hoogte te zijn. Wij zijn ervoor om onze cliënten op dit punt te ‘ontzorgen’ en zijn graag uw zakelijk partner in het arbeidsrecht.

Overweegt u een reorganisatie? Wij denken graag vooraf met u mee over een efficiënte aanpak, de juiste stappen en het voorkomen van extra kosten. Onderhandelingen met vakbonden en ondernemingsraden vormen daar bijvoorbeeld een onderdeel van. Denkt u na over meer flexibiliteit in uw arbeidsrelaties? Wij denken graag met u mee tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Heeft uw HR afdeling behoefte aan een sparringpartner? Wij bieden een arbeidsrechtelijke Helpdesk en periodiek advies bij u op locatie. Verder ondersteunen wij uw HR afdeling in het nemen van besluiten over het aangaan van arbeidsovereenkomsten, arbeidsvoorwaarden en ontslag situaties. Wij zijn daarbij graag behulpzaam met het opstellen van brieven en overeenkomsten en andere noodzakelijke documenten.

Onze advocaten zien het altijd als een uitdaging om toonaangevend te zijn in het arbeidsrecht. Zo lopen wij voorop bij actuele ontwikkelingen zoals het nieuwe Ontslagrecht sinds 2015 en de wet- en regelgeving rond privacy en data protectie. Ons WWZ modellenboek is hoog gewaardeerd door ondernemers en HR medewerkers in Nederland. Samen met het digitale abonnement op de modellen zorgt het ervoor dat u altijd op de hoogte bent van actuele wijzigingen. We organiseren regelmatig ontbijtbijeenkomsten op kantoor en workshops bij cliënten zodat u tijdig op de hoogte bent van arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Onze nauwe samenwerking met de master Arbeidsrecht van de Erasmus School of Law in Rotterdam zorgt voor een uitstekende borging van de vakinhoudelijke kwaliteit van onze advocaten.

Gerelateerde berichten

Deliveroo bezorgt rechtspraktijk hoofdbrekers….

30 januari 2019 - Deliveroo, het platform voor maaltijdbezorgers, houdt de arbeidsrechtelijke gemoederen al geruime tijd bezig. Het is onduidelijk of de maaltijdbezorgers opdrachtnemers…

Deliveroo bezorgt rechtspraktijk hoofdbrekers….

Advocaten

Pieter van den Brink

Bob de Bruijn

Pieter van Dalsen

Minke Holdtgrefe

Emiel de Joode

Cathelijne Kalisvaart

Menno van Koppen

Henriëtte Meerman

Léon Peeters

Jan de Rooij

Dymphy Schuurman

Sylvia Witkamp

Op de hoogte blijven?

Ontvang de laatste updates op dit rechtsgebied maandelijks in je inbox.